Om os

OM U-TURN DANCE STUDIO

U-Turn Dance Studio’s formål er at tilbyde dans og bevægelse til fremme af børns motorik, selvtillid og sociale færdigheder og i det hele taget fremme interessen for dans. Desuden at udvikle, modne og styrke sine dansere ved at arbejde med forskellige stilarter, og events. Vi ønsker at støtte den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel gennem udøvelse af kulturelle aktiviteter.

Vores mål er, at danserne altid er en del af et stort fællesskab med masser af muligheder. U-Turn Dance Studio er for alle – på tværs af kulturelle, sociale og fysiske forskelle, gennem undervisning og andre aktiviteter.

Hvorfor U-Turn Dance Studio

Hos os er der fokus på danseglæde. Vi har hold for alle, både børn, teen, unge og voksne. Hos os er det ikke “Style and Fashion” – Du kommer som du er, så længe du har lyst til at danse, så skal vi nok få det sjovt. Stemningen er meget afslappet, og alle skal føle sig velkomne.

Hvorfor skal vi danse

Dans udfordrer forfængeligheden. Dans kræver at du giver slip på selvkontrollen og hengiver dig til musikken uden tanke for hvad andre tænker, og hvordan du ser ud. Skulle du have fået lyst til at spænde danseskoene på, så er der en kæmpe mangfoldighed af dansetilbud at vælge imellem.

Vi har hold, der netop passer dig eller dit barns behov. Så vil du prøve dansens verden, så kom og få din første prøvetime helt gratis.

HVAD SIGER MEDLEMMERNE

Easysoftonic